Besplatan link za preuzimanje HRV eKnjige Piši Blog i Zarađuj

Današnji dan krenuo je u krivom smjeru. Umjesto pisanja novog članka uz kavicu prvo sam morao posjetiti svog liječnika. Na povratku kući razmišljao sam o čemu bi danas mogao pisati. Obzirom da ideja postoji odlučio sam ipak sa Vama podijeliti svoju eKnjigu.

Da budem precizniji riječ je o prvoj mojoj eKnjizi i naravno na HRV jeziku. Pogodna je za sve ljude ovog govornog područja i ne mora se koristiti samo na našem jeziku. Usvojiti ideje i pretočiti vodiče koje sam Vam ponudio možete na bilo kojem jeziku ali samo čitanje i razumijevanje nebi trebalo biti nikako teško.

Tema knjige je kako pisati blog i pritom svakodnevno zarađivati uz kompletan vodič kako što podesiti i kako krenuti. U vodiču možete pročitati kako jednostavno intalirati (ako želite krenuti od početka ispravnim putem) WordPress na nekom od poslužitelja pa do kreacije kategorija, odabira tematike bloga pa sve do same zarade na svom blogu.

Početak je napisan prije 5 godina i eto 2016. godine došlo je vrijeme da se nastavi i napiše do kraja a sa današnjim danom i objavi.

Nadam se da ćete se pronaći u ovoj inačici moje prve eKnjige te se možete priključiti i javno izreći svoje mišljenje o istoj. Preuzimanje knjige je vrlo jednostavno a samu knjigu možete preuzeti pritiskom NA OVAJ LINK.

Što još mogu reći osim ugodno čitanje i da stojim na raspolaganju za sve komentare bili oni pozitivni ili negativni.

Ivan

You may also like...

===>>> Komentiraj! Znam da to želiš. <<<===