O meni

Nema neke pretjerane filozofije. Zovem se kao što vidite Ivan Gloc, bavim se 3D printanjem i od 2009. aktivno se bavim online poslovima. Imao sam jednu rupu od 2014. do 2016. godine gdje je sav moj rad do tada pao u vodu.

Svi blogovi i web stranice na kojima sam radio kao dodatak mjesečnom budžetu pao je u vodu i više niti jedan projekt ne postoji. 2016. opet sam se odlučio malo pokrenuti i krenuti u te vode ali na drugi način. Primarni cilj je pokušati napisati koju eKnjigu, educirati druge u online marketingu te samom pristupu Internet poslova.

Na blogu će biti raznih usputnih piskaranja ali se nadam da će moji vodiči pomoći drugima koji su zaplivali u te vode. Pokušao sam raznim metodama od besplatnog oglašavanja pa sve do plaćenog i direktnog i nadam se da Vam mogu približiti način na koji u svom online svijetu možete uspjeti iz razloga što je to danas full atraktivno a na našem govornom području nema baš pravih vodiča jer se svi svode na prikupljanje refferal linkova.

Nadam se da će Vam blog biti zanimljiv te da ćete se priključiti u daljnjem radu te da će komunikacija biti u oba smjera.

Upišite se u newsletter i primajte novosti sa ovog bloga.