Objava članka u 50ak socijalnih grupa odjednom

Svaki puta kada napišete novi članak najbolji način da dovedete čitatelje na svoj blog je da jednostavno podijelite svoj novonapisani članak na socijalnim mrežama poput Facebook-a i Linkedina. Predpostavljam da znate kako dijeliti članke na Facebooku pa ću samo prikazati kako objaviti svoj članak na svim grupama na linkdeinu u kojima se nalazite.

Otkriti ću Vam jedan detalj vezan za Linkedin za koji zna jako malo ljudi. Vjerujte mi da je ovo detalj koji 99% korisnika Linkedina ne zna. Moguće je poslati objavu u apsolutno svim grupama u kojima sudjelujete i to samo u nekoliko klikova. Uzet će Vam najviše 1 minutu a dobit ćete puno. Zamislite da ste u 20 grupa. Svaka ima barem 300 posjetitelja tj članova. To je 6000 potencijalnih posjetitelja “po jednoj objavi”. Zvuči strašno jel tako? Sad zamislite 50 grupa po 1000 i više članova (a vjerujte neke od grupa na Linkedinu imaju i preko 1 milju članova). Zamislite potencijal “živih” posjetitelja a ne google spyder posjetitelja.

Ok, vrijeme je da Vam otkrijem ovu zanimljivu opciju objavljivanja u svim grupama u kojima sudjelujete. Postoji link koji Vam omogućava da pošaljete objavu u svim grupama kako sam i najavio. U stvari, postoje dva dijela samog linka.Prvi dio linka je ovaj: https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&url=

kada pošaljete samo taj dio otvoriti će Vam se slijedeće:

linkedin1

Razlog koji Vam to izbacuje je taj što nismo dobro unesli adresu koju želimo objaviti na Linkedinu. U prijevodu to bi značilo da još nedostaje link stranice koje želite objaviti. Nakon znaka jednako potrebno je dodati direktan link stranice koje želite objaviti.

Kada vam otvori prozor za objavu jednostavno ispunite sve potrebne informacije i to je sva mudrolija. U koliko postoji pitanje vezano kako to točno ispuniti jednostavno mi pošaljite mail sa upitom sa web forme sa mog bloga i odgovorit ću Vam ili jednostavno napisati detaljan post sa totalno korak po korak principu.

Napomena:
Imajte na umu da morate napisati link vaše zadnje objave a ne samo link vašeg bloga.

Dakle, kada ispunite sve potrebne podatke vrijeme je za postavke za oglašavanje u apsolutno svim grupama u kojima sudjelujete. Morate staviti kvačicu na “POST TO GROUPS”. Čim to uradite otvorit će Vam se još opcija u padajućem izborniku. Jednostavno u kučicu Group(S) samo upišete slovo “a” prikazat će vam sve grupe u kojima sudjelujete a počinju sa slovom a i potrebno je samo kliknuti mišem na tu grupu. Kako budete ponavljali sistem i klikali na grupe automatski će vam u tu kučicu ubacivati grupe i na vama je samo da prođete sva imena abecede i poklikate grupe. Jednom kada to odadite odaberite Discussion Title – ime rasprave prijedlog kao i ime posta i to je sve. Preporuka je da za ime članka postavite nekakav moćan naslov koji će privući posjetitelje. Iskreno moji naslovi su onako smirujući kao i klasični tutoriali ali znam da će vaši biti udarni a i to se traži.

Jednom kada ste ispunili sve to vrijeme je da stisnete SHARE i automatski je poslano u sve odabrane grupe. Nije li jednostavno ?? Vjerujte mi kada pošaljete članak / objavu u 50 grupa sa preko 300 članova po grupi dobit ćete ogroman priljev posjetitelja na svojim stranicama.

Završili smo i ovaj modul i još je ostao samo jedan modul. Kako unovčiti svoj trud pisanja bloga?

Ispratite i sutra ovaj blog ili se jednostavno pretplatite na novosti i saznajte kako unovčiti blog na najbolji mogući način.

You may also like...

===>>> Komentiraj! Znam da to želiš. <<<===