Pisanje bloga na pravilan način

Pozdrav svima.

Pisanje bloga na pravilan način može biti itekako težak posao ali u globalu je vrlo jednostavan. Iako znam da na ovaj blog niste došli sa idejom da čitate o meni ipak mislim da Vam moram reći i koju riječ o meni samom obzirom da će na ovom blogu biti puno pisano o Internet poslovima, oglašavanju i zaradi.

Molio bih Vas da jednostavno uzmete koju šalicu kave ili soka ili što već pijete i uputite se u čitanje ovog bloga sa razumijevanjem jer će se u konačnici Vaš trud isplatiti u pravom smislu riječi.

Zovem se Ivan i dolazim iz Siska i rođen sam 1982 godine i sve što Vam budem pisao vezano za domenu Internet poslovanja pokušao sam i mogu reći da je zasigurno isprobano ne samo kod mene nego i kod drugih ljudi. Sretno (bar ja tako mislim) sam oženjen i imam troje prekrasne djece te je Internet postao drugi prihod u našem kućanstvu.

Internet poslovima ozbiljnije sam se počeo baviti 2009. godine. Do tada tu su bili razni Pay Per Click sistemi te prodaja raznih eknjiga, različitih proizvoda te svih ostalih raznih zanimljivih i ne zanimljivih sistema zarade. Ono što mogu sa sigurnošću reći je da je sve to bilo uzaludno. Koliko god se ja trudio vrhnje na kraju je uvijek ubirao netko drugi dok sam ja satima razrađivao taktike i pristupe kako nešto nekome prodati i pritom zaraditi 2%-5% od ukupne cijene proizvoda (koja je ne rijetko bila po $1 ili $2.

Kao što sam napomenuo 2009. godine počeo sam se ozbiljnije baviti Internet marketingom te općenito online zaradom te za sebe mogu reći da imam određeno iskustvo koje mogu podijeliti sa drugima a olakšati će nekome put ka nekakvoj dnevnoj zaradi kao što je to pomoglo i meni.

Prvo da stvar bude jasna, moji siteovi su na Engleskom jeziku i nisu poznati nekolicini mojih prijatelja iz različitih razloga i ono što je sigurno je da svi siteovi koji su na Engleskom u principu puno bolje prođu od onih koji su na Hrv, Srp, Slo, BiH. Engleski je jednostavno univerzalan jezik i tu nema pogovora.

Ono što ću Vas pokušati podučiti je kako isto to možete pretočiti i na našem govornom području ali će vjerojatno trajati malo duže.

U slijedećim člancima koje ću pisati osvrnuti ću se na zaradu putem blogova i reći Vam da je ovo najdraži način online posla. Zašto to kažem? Jednostavno, na svijetu ne postoji niti jedan posao koji Vam pruža toliko slobode i kreativnosti kao pisanje pojedinih članaka za svoju dušu a kasnije možda i za tuđu. Ključ uspjeha je u kvalitetnim člancima kojima ćete zaintrigrirati Vašeg čitatelja da osjeti onu “vibru” kojom ćete mu predočiti svoju strast i ljubav prema onome što pišete. Vaš BLOG je samo Vaš i u njemu radite što god želite u tolikoj mjeri da jednostavno ne postoji osoba koja će Vam moći uskratiti važu izražajnu slobodu.

Neki ljudi će reći da se ne slažu sa tom tvrdnjom jer ne možete kontrolirati vaš rank kod Googla. Gospodin Varga na jednom od svojih seminara na kojem sam prisustvovao skrenuo mi je pozornost na širinu interneta te da se ne zamarate toliko Googlom koliko kvalitetnim sadržajem i bio je u pravu.

Želim Vas izazvati ako nemate takvo razmišljanje. Želim da učinite sve što je moguće kako bi se maknuli mišljenja da zaista trebate Google. Bilo koji dolazak na svoje stranice putem Googla smatrat ću kao veliki dobitak i biti će mi bonus. Pouzdati se na Google rangiranja je vrlo riskantan poslovni model i to je poslovni model koji ne preporučam ako ne znate što radite. U krajnosti to će biti vrlo skup sport.

Zamolit ću Vas da mi vjerujete i da pokušate raditi po sistemu kojeg ću Vam predstaviti.

Jednom kad si obećate da ćete učiniti sve kako bi slijedili ovaj sistem ispratite novi odjeljak o iskrenom razmišljanju za bloganje.

You may also like...

===>>> Komentiraj! Znam da to želiš. <<<===