All in one SEO postavke uz pisanje članaka

Obzirom da smo naveli jedan dodatak o kojem konkretno nismo (all in one seo plugin) pisali vrijeme je da ga spomenemo. Vrlo je važan i puno će Vam koristiti.

Nakon što napišete svoj novi članak na WordPress-u ispod njega nalazit će Vam se još jedna veća kučica koju bi trebali ispuniti.

U toj kučici nalazi se:
Preview Snippet (Trenutni izgled vaše objave u Google tražilici),
Title (Ovaj dio morate Vi upisati. Vidjet ćete da kako upisujete sadržaj u ovom dodatku tako će se mijenjati i izgled u Preview Snippet): u njemu upisujete naslov vašeg članka.
Description: U njega upisujete kratak sadržaj vašeg članka (do 160 znakova)
Keywords: U ovu kučicu upisujete ključne riječi za vaš članak (za početak možete koristiti i naslov vašeg članka a kasnije kada povežete sve opcije možete upisivati ključne riječi koje ste pretraživali putem Google alata (Planner). Nije na odmet da odmah počinjete pisati ključne riječi iz plannera jer ćete u startu ispraksirati korištenje samog alata i od starta krenuti sa pravilnom upotrebom WordPressa).

Svoj članak još morate postaviti u određenu kategoriju a to postavite samo kvačicom na kučicu kategorije sa desne strane vašeg prozora. Kada ste napisali članak, upisali u SEO plugin sve potrebne podatke, odabrali kategoriju možete postaviti i istaknutu sliku (slika koja će se prikazati recimo na facebooku kada objavite link vašeg članka) a zatim pritisnuti gumb “objavi”. Priča sa vašim postom je gotova.

U slijedećem moduli bavit ćemo se tzv. viralnim marketingom i objavama na socijalnim mrežama.

You may also like...

===>>> Komentiraj! Znam da to želiš. <<<===